wtorek, 29 listopada 2011

20.

Serek wiejski z płatkami nestle Fitness i bananem

6 komentarzy:

  1. Proste, ale bardzo smaczne - wiem z doświadczenia. (:

    OdpowiedzUsuń
  2. Wieśniaczek <3
    A co do polenty: to po prostu kaszka kukurydziana. Gotujemy ją na wodzie albo mleku w proporcjach 1 miarka kaszki na 3 miarki płynu /u mnie na porcję idzie 4-5 łyżek kaszki, a wody nigdy nie myslałam, żeby odmierzać/. Możemy zjeść od razu, albo poczekać aż ostygnie i pokroić w plastry i wtedy podać na zimno albo te plastry jakoś podgrzać, np. na teflonowej patelni. Oby Ci zasmakowała :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Kocham wiśniaka na słodko ^^

    OdpowiedzUsuń

Będzie mi bardzo miło, jeśli pozostawisz po sobie jakiś ślad :)