wtorek, 13 grudnia 2011

34.

Serek wiejski z musli tropikalnym, bananem i łyżeczką syropu klonowego (pod bananem)

10 komentarzy:

  1. muszę się zapytać babci czy ma syrop klonowy :D hihi jak tak to już go nie ma :P zapraszam też na swoje dwa blogi!

    OdpowiedzUsuń
  2. Fajnie. Ile dajesz musli na porcje?

    OdpowiedzUsuń
  3. do tego jeszcze miód=extra śniadankoxp

    OdpowiedzUsuń
  4. Wciągam syrop klonowy na listę "must have" na śniadanie w przyszłości :)

    OdpowiedzUsuń
  5. @ Anonimowy: Zwykle 50g, czyli zawartość takiej jednej paczuszki :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Lubię gdy jest tak chrupiąco. :D

    OdpowiedzUsuń
  7. dziękuję Mała Mi. Czyli kupujesz w takich jednorazowych sasztekach? A jak kupisz w większym opakowaniu to na oko sypiesz ?

    OdpowiedzUsuń
  8. Muszę w końcu zainwestować w syrop klonowy(:

    OdpowiedzUsuń
  9. @ Anonimowy: Zazwyczaj właśnie tak :)

    OdpowiedzUsuń
  10. Dzień bez serka wiejskiego to dzień stracony :)

    OdpowiedzUsuń

Będzie mi bardzo miło, jeśli pozostawisz po sobie jakiś ślad :)