pysznie:):)
Placuszki nigdy się nie znudzą:)
jaki mają kolorek;D
Mniam! Ten miód wygląda dość jasno :) ;p
@ Sue: To dlatego, że to akacjowy ;P
Jagodowe to moje ulubione. Cudownie grubaśne ci wyszły :D
soboty to dni absolutnie stworzone dla pankejków!co do moich, barwniki spożywcze i trochę babrania <3
Jagody! Ja zapasów mrożonych nie mam, więc chyba będe musiała poczekać na takie smaki do lata, a szkoda. ;)
@ Talvi: Do zrobienia pankejków użyłam jogurtu jagodowego. :P Niestety też nie mam zapasu mrożonych jagód...
LUBIĘ PLACKI xDahh...wyszły ci nieziemsko puchate. <3
Będzie mi bardzo miło, jeśli pozostawisz po sobie jakiś ślad :)
pysznie:):)
OdpowiedzUsuńPlacuszki nigdy się nie znudzą:)
OdpowiedzUsuńjaki mają kolorek;D
OdpowiedzUsuńMniam! Ten miód wygląda dość jasno :) ;p
OdpowiedzUsuń@ Sue: To dlatego, że to akacjowy ;P
OdpowiedzUsuńJagodowe to moje ulubione. Cudownie grubaśne ci wyszły :D
OdpowiedzUsuńsoboty to dni absolutnie stworzone dla pankejków!
OdpowiedzUsuńco do moich, barwniki spożywcze i trochę babrania <3
Jagody! Ja zapasów mrożonych nie mam, więc chyba będe musiała poczekać na takie smaki do lata, a szkoda. ;)
OdpowiedzUsuń@ Talvi: Do zrobienia pankejków użyłam jogurtu jagodowego. :P Niestety też nie mam zapasu mrożonych jagód...
OdpowiedzUsuńLUBIĘ PLACKI xD
OdpowiedzUsuńahh...wyszły ci nieziemsko puchate. <3